FessNeki: Formabontó sokhatás - Négy elem

FessNeki : Formabontó sokhatás - Négy elem FessNeki : Formabontó sokhatás - Négy elem FessNeki : Formabontó sokhatás - Négy elem

December 03., Szombat

11:00 - 13:00

FessNeki Pest

FessNeki - Rumbach Sebestyén utca 15./b., 1075, Budapest

Ez az esemény elmúlt
3 vagy több jegy vásárlása esetén csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!
Esemény megosztása

Imádod az absztrakt technikát és szuper otthoni saját készítésű dekorációra vágysz?

Akkor a FessNeki Formabontó sokhatás négy elem a Te eseményed. 

Többféle technikát sajátíthatsz el őrületes absztrakt festésünkön, de ha ezt az eseményt választod akkor a különleges folyatásos technikával (fluid art) ismerkedhetsz meg!

A különleges oldószerek és akrilfesték egyvelege varázslatos látványt képes létrehozni vásznadon és végeredményben egy selyemfényű, sérthetetlen felületet kapsz. A színeken túl te magad tudod alakítani a folyatás irányát, a speciális kiegészítők arányát, mint a csillámpor, arany-ezüst lapok és metálfényű festékek összességét. A hígító és szétválasztó-anyagok olyan hatást hoznak létre, mintha az ívek és hajlatok közt kisebb-nagyobb lyukak, kamrák jönnének létre, ettől lesz még izgalmasabb a látvány. És a legjobb, hogy mindez az elvárásaidon felül szinte magától alakul majd ki! Hozd magaddal a képzeleted és hagyd, hogy a festék vezessen téged!

Hogyan működik?

Az eseményen négy darab 3D hatású vásznat festünk meg fluid art technikával. A színeket a négy elem nyomán tudod saját magad ötvözni, kiválasztani, megálmodni. 

A képek illusztrációk, érkezéskor instruktorunkkal megbeszélve választhatod ki a színkavalkádot, amelyet a vásznakra képzeltél. 

A vászon mérete : 20x20 cm, Keret: 4 cm x 2 cm

A festményeket ha úgy döntesz a festés után azonnal el tudod vinni papírdobozban, azonban biztosabb ha egy napra itt hagyod nálunk száradni. Megőrzést 5 napig vállalunk, ezt követően nem tudunk felelősséget vállalni.